Nyáron is kellemes élményt nyújt a Barátság mozi

A nyári időszakban is tartalmas kínálattal várja a filmkedvelőket a Barátság mozi. A város művészmozijának kínálatában az aktuális közönségkedvencek mellett számos érdekes alkotás közül válogathatnak a látogatók.

Gombor Lili

Július 17-én, szerdán 18 órától egy Kelet-Anatóliában, Törökország kurdok lakta részén játszódó történetbe kapcsolódhatnak be a nézők. Nuri Bilge Ceylan a kortárs európai mozi egyik legjelentősebb alkotója, akinek legújabb filmje is számos szakmai elismerésben részesült, és most a fehérvári mozilátogatók is megnézhetik.

Ha valaki a nagy melegben a hűs vetítőtermet szeretné választani, a Barátság mozi honlapján részletesen megtalálja az előttünk álló napok filmkínálatát: https://baratsagmozi.hu/.

Aki pedig a nyári időszakban a kertmozi élményébe is belekóstolna, nekik is ajánl filmeket a város művészmozija. Legközelebb július 26-án, pénteken 21 órakor a Vigyél a holdra című amerikai romantikus vígjáték várja a filmrajongókat Feketehegy–Szráazréten. Az alkotás a holdra szállásért vívott küzdelmet meséli el egészen szokatlan történetbe ágyazva Scarlett Johansson és Channing Tatum főszereplésével.

A Székesfehérvári Királyi Napok idején a Barátság mozi kertmozija idén is felállítja vetítővásznát a Belvárosban, a Bartók Béla téren. A csillagos ég alatt természetesen a romantikáé és a vidámságé lesz a főszerep augusztus 12–16. között, az előadásokra már válthatók jegyek a Barátság mozi honlapján – írja az ÖKK.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában