Még egyeztetnek a küldöttgyűlés előtt a megyei SZDSZ-tagok

FMH - Hétvégén tartja küldöttgyűlését a Szabad Demokraták Szövetsége. Van vita a küldöttgyűlés törvényességéről, s van három viszonylag ismeretlen elnökjelölt.

Tribolt Lajos

A Fejér megyei SZDSZ-tagokat 13 küldött képviselheti a vasárnapi rendezvényen. Egyikük a párt megyei választmányának elnöke, Hajdú Éva Emese, aki lapunknak elmondta: a megyei SZDSZ-elnökök zöme jogszerűnek tartja a küldöttgyűlés összehívását. Köröztek egy levelet, amelyben ezt megfogalmazzák. Jómagam nem írtam alá ezt a nyilatkozatot. Úgy érzem ugyanis, hogy nem jogszerű a küldöttek összehívása.

- Azért elmennek a rendezvényre?
- Természetesen. Az ügyvivői testület ugyanis jogszerűnek tartja az eljárást. Úgy vélem, a még pozícióban lévő vezetés továbbra sem figyel oda a részletkérdésekre, pedig azok fontosak lehetnek később. Senkinek nem hiányzik, hogy később kiderüljön, nem érvényesek a küldöttgyűlés döntései.

- Melyik elnökjelöltet támogatják a Fejér megyeiek?
- A legutóbbi megyei választmányon abban maradtunk, a küldöttgyűlés előtt még leülünk egyeztetni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs, kire fogok szavazni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!