Betörtek a presszóba, kamera örökítette meg őket

Betörtek egy presszóba Szabadegyházán szerda éjjel, az elkövetőket még keresik.

feol.hu

 Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen, akik 2011. december 29-én 03 óra 05 perckor az ajtót kiszakítva behatoltak a Szabadegyháza, Felszabadulás utcában található presszó épületébe, ahol a nyitott pénztárgépből váltópénzt, 5-7 doboz cigarettát és kb. 30 ezer forint értékben szeszes italokat vittek el. 

Az ismeretlen tettesek egy sötét színű, sedan jellegű kocsival hagyták el a helyszínt, az autónak feltűnően nagy volt a hangja.

Az üzlet belső terében elhelyezett biztonsági kamera az ismeretlen két elkövető belső mozgását rögzítette, a felvétel a rendőrség honlapján megtekinthető.

A rendőrség kéri, hogy amennyiben az elkövetőket felismerni vélik alkatukról, mozgásukról, vagy bármely érdemleges információval rendelkeznek a bűncselekménnyel kapcsolatban, értesítsék a Sárbogárdi Rendőrkapitányságot a 06-25/460-046-os telefonszámon, vagy tegyenek bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívószámok bármelyikén!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!