Bulvár-celeb

3 órája

Kulcsár Edina feltett egy kérdést, a követői rögtön egymásnak estek

Az egykori szépségkirálynő az emberek véleményét kérdezte arról, hogy apuka fürödhet-e együtt a kislányával. Nem várt hozzászólás-cunamit szabadított a közösségi oldalára.

MW

Kulcsár Edina és férje, G.w.M.

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Megdöbbentette a rajongókat Edina posztja, amelyben megkérdezte a követőit, hogy természetes-e, ha a szülők a gyerekekkel fürdenek – szúrta ki a Ripost.

„Nagyon érdekelne a véleményetek egy kérdésben! Nem vitának szánom ezt a posztot, csak érdekel, hogy a többség hogy látja. Minden meglátás érdekel. Pár hete hallottam egy sztorit, ami azóta is bennem van és sokat agyalok rajta. 

A történet röviden: apuka együtt fürdik a kislányával. A gyermek egyébként ovis. Szerintetek helyénvaló? Ha igen, akkor a gyerek maximum hány éves koráig , »megengedett« ? Más a helyzet, ha apuka a fiával fürdik és ha anyuka a lányával?

Nagyon köszönöm, ha megosztjátok a véleményeteket. Lehet, hogy mások számára is hasznos lehet a többség véleménye” – írta.

A poszt alatt valóságos kommentháború tört ki, a fotót és a hozzászólásokat ide kattintva lehet megtekinteni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!