zéró tolerancia

2021.03.25. 09:25

Három ittas sofőrt fogtak a rendőrök, közülük kettő balesetet is szenvedett

Az elmúlt 24 órában három ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Fejér megyében.

police.hu

Fotó: Pixabay.com

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2021. március 24-én délután a 62-es számú főúton, Seregélyes külterületén, ahol egy 35 éves férfi gépkocsijával egy útszéli közlekedési táblának ütközött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították és eljárást kezdeményeztek ellene.

A járőrök Sárkeresztúron, a Sárkánytó utcában ellenőriztek 2021. március 24-én kora délután egy 29 éves helyi illetőségű járművezetőt, aki ugyancsak alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, melyet a légalkoholmérő készülék további mérési eredményei is igazoltak.

A 63-as számú főútról, Aba térségéből közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. március 24-én délután. A helyszíni szemle adatai alapján egy 26 éves férfi haladása során árokba hajtott. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a vezetőt a járőrök további mintavételre előállították és büntető feljelentést kezdeményeztek vele szemben – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!