Frissen Fejérből

2023.02.27. 12:43

Átszakította a fehérvári óvoda kerítését (videóval, frissítve)

Döbbenetes baleset történt hétfőn délelőtt: a Hosszúsétatéri Óvoda kerítését szakította át egy kisteherautó. Szerencsére nem sérült meg senkit

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Székesfehérvár önkormányzata osztotta meg a hírt, hogy egy kisteherautó hajtott az óvodaudvarra. A betontalapzatú kerítést szakította át a kisteherautó, de szerencsére ebben a pillanatban gyerekek nem voltak az udvaron, így személyi sérülés sem történt. A rendőrség a helyszínre ment, a kerítés ideiglenes helyreállítása pedig még ma megtörténik, és a végleges helyreállításról is gondoskodik az önkormányzat. 

Frissítés:

 A feol.hu megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot az esettel kapcsolatban: megkérdeztük, milyen körülmények között történhetett a baleset, illetve hogy szükségesnek tartották-e az alkoholmérést a kisteherautó sofőrjénél. A rendőrség válaszában leszögezte: az intézkedés során a balesetet okozó 53 éves járművezetőnél felmerült az ittasság gyanúja, ezért alkoholszondát alkalmaztak vele szemben a kiérkező rendőrök, majd további mintavételre előállították. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!