5 kategóriában lehet szavazni

2017.11.30. 16:31

Mindennapok Hőseit keresik Fehérváron – Ön is voksolhat!

A Mindennapok Hősei veszprémi kezdeményezés, amelyet első alkalommal Fehérvár is átvesz – hangzott el egy csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen jelen volt az önkormányzat részéről Molnár Tamás civil és ifjúsági tanácsnok is.

Bokros Judit

A Veszprémben alakult Városi Nyilvánosságért Alapítvány kuratóriumi elnöke, Vermes Gábor elmondta: ötödik éve keresik a Mindennapok Hőseit, akikre öt kategóriában lehet szavazni. Ezek: rendőr, tűzoltó/katasztrófavédelemben dolgozó, egészségügyi dolgozó, szociális munkás, az ötödik kategória pedig mindig változó. A program fehérvári lebonyolítását segítő Kaptár Országos Ifjúsági Szolgáltató Nkft. ügyvezetője, Rózsás Ildikó hozzátette: ezúttal a civil szervezetek tagjaira, illetve önkéntesekre lehet voksolni az ötödik kategóriában. Fontos, hogy nincs lista, bárkit lehet jelölni. A szavazás december 4-től 20-ig tart, szavazóurnák segítségével és online módon. Eredmény január végén várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában