Forgalomkorlátozás

2018.04.17. 10:52

160 millióból folytatják Sárbogárdon a felszíni vízrendezést

A terület- és településfejlesztési operatív program 162,8 millió forintos pályázati támogatásával folytatódik Sárbogárd településen a már korábban megkezdett felszíni vízrendezés.

V. Varga József

A munkaterületet már márciusban kijelölték, de a kedvezőtlen időjárás miatt a kivitelező mintegy háromhetes csúszással tudott csak munkához látni. Amint Sükösd Tamás polgármester elmondta: a beruházás során az árokhálózat felújítására, átépítésére kerül sor a Kinizsi, a Vágóhíd, a Tinódy (keleti oldal), a Berzsenyi, a Radnóti, a Posta és a Kereszt (1-35. és 24-52.) utcában, illetve több, helyrajzi számmal jelölt földárok esetében. Az árkokat, megfelelő szintezéssel, előre gyártott mederelemekkel burkolják, a munkálatok a kapubejárókat és a fedett árokszakaszokat is érinti. A kivitelezés ideje alatt az érintett útszakaszokon forgalomkorlátozásra lehet számítani, sőt, a Kereszt és a Kinizsi utcában akár a gépjárműforgalom teljes kizárására. Átépítik a Kereszt utca 24- 48., valamint a Tinódy utca 179-211. számú ingatlanok végében található csapadékvíz-elvezető árkokat is. Az önkormányzat a lakosság türelmét kéri, az átadás júniusban várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában