Nem csak helyieknek

2018.04.18. 08:30

Natúrfeszt lesz a jövő hónapban Csákváron

Május 26-án először rendezik meg a Vértes Szíve Natúrfesztet, melynek célja, hogy bemutassa a településen fellelhető aktív turisztikai tevékenységeket, sportolásra buzdítson és népszerűsítse az egészséges életmódot.

Borsányi Bea

Nyolc településsel konzorciumban nyertünk egy olyan pályázatot, amelyből 125 millió forint jutott Csákvárnak, és amelyből lehetőségünk van rendezvényszervezésre és lebonyolításra is fordítani. Kézenfekvő volt egy olyan rendezvény életre hívása, amely nemcsak a helyi lakosokat, de az ország más területein élőket is megszólítja. Jó lenne, ha hagyományt tudnánk teremteni a Vértes Szíve Natúrfeszttel – mondta el Illés Szabolcs polgármester.

A Natúrfeszt programjai között szerepel különböző távú terep- és tájfutás, kerékpározás, valamint túrázás, lesz lehetőség lovaglásra és pusztabuszozásra is. A Fesztiválponton pedig kirakodóvásár, gasztrosétány, gyerekprogramok, valamint színpadi műsorok várják a pihenni vágyókat. A nap végére Roy és Ádám koncertet kínálnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában