Anyák napja

2018.05.02. 13:52

Szívhez szóló műsorral köszöntötték Fehérváron az idős anyákat, nagymamákat

Nyugdíjas szervezetek tagjainak rendeztek anyák napi ünnepséget szerdán.

Bokros Judit

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A Fehérvári Civil Központba invitálta szerdán délelőtt az idős hölgyeket a Nyugdíjas Szervezetek „Életet az éveknek” Fejér Megyei Szövetsége. Az apropót a közelgő anyák napja jelentette. A központ színházterme jócskán megtelt, sokakat érdekelt az ünnepi kulturális műsor.

Fotós: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A megjelenteket a megyei szervezet elnöke, Greskó Gáborné köszöntötte, aki fölelevenítette az anyák napja múltját, s kiemelte annak jelentőségét. Ezután körülbelül kétórás műsor következett, amelyben idősek és fiatalok is felléptek, hogy örömet szerezzenek a széksorokban helyet foglaló édesanyáknak, nagymamáknak. A sort a Nagyvelegi Nyugdíjas Klub elnöke, Párkányi Tiborné kezdte egy énekkel, majd a csóri Jóbarátok Nyugdíjas Egyesület népdalköre következett citeraszóval kísért népdalok előadásával, az Arconic Köfém tánccsoportja pedig mozgalmas mezőföldi táncot adott elő. Ezután még számos produkció szórakoztatta, hatotta meg a közönséget.

Fotós: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Greskó Gábornétól megtudtuk: a szervezet legközelebb június 13-ra szervez juniálist a fehérvárcsurgói kastélyparkba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában