edzésre és kikapcsolódásra

2018.09.07. 08:30

Mindenkit várnak a szabadtéri eszközök Lovasberényben

Megtörtént annak az újonnan kialakított Sportparknak a műszaki átadás-átvétele, amely a településen új lehetőséget kínál a szabadtéri edzésekhez.

Borsányi Bea

Hamarosan birtokba lehet venni a sporteszközöket

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A 40 négyzetméteres területen tíz olyan eszköz került kihelyezésre, amelyek különböző mozgásformákra épülő gyakorlatok végrehajtására alkalmasak, így kikerült két-két darab különböző típusú húzódz­kodó, tolódzkodó, és fekvőtámaszozó, valamint egy-egy darab has- és hát­izom-erősítő és függeszkedő, valamint fellépő egység.

Hamarosan birtokba lehet venni a sporteszközöket
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A mintegy 5 millió forintos beruházás a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és Lovasberény önkormányzatának együttműködésével, a Nemzeti Sportközpontok Program keretében valósult meg. Ahogy azt Szili Miklós polgármester lapunknak elmondta: „Újabb lehetőséggel bővült a falu. A területet a futballpálya szomszédságában alakítottuk ki, az eszközök olyan kiegészítő testmozgásra alkalmasak, amelyeket akár egy futás utáni levezetésként, vagy csak egyszerű kikapcsolódásként is lehet végezni.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában