Eddig huszonegyen vették át

2018.11.29. 07:30

Csákvár Ifjúsági Díja : már várják a javaslatokat

A Csákvár Ifjúsági Díja elismerő cím átadására 2019 januárjában a magyar kultúra napja alkalmából megtartandó ünnepségen kerül sor. A díjazott személyére december 7-ig lehet leadni a javaslatokat.

Borsányi Bea

Az elismerő cím alapításával és adományozásával az önkormányzat elismerését fejezi ki azoknak, akik a tanulás, a sport- és szabadidős programok kulturált, hasznos eltöltése terén kimagasló eredményeket értek el, s e teljesítményükkel Csákvár város jó hírét öregbítették és követendő példát állítottak a jövő generációi számára.

Csákvár Ifjúsági Díja elismerő címben részesíthető az a 25. életévét be nem töltött magyar állampolgár, aki csákvári lakos, illetve olyan csákvári csoport vagy szervezet, amelynek tagjai a javaslattételre rendelkezésre álló határidőig a 30. életévüket még nem töltötték be. A díj odaítéléséről a csákvári képviselő-testület dönt, ám a díjazott személyére bárki javaslatot tehet.

Emlékeztetőül: tavaly Möntör Máté dzsesszgitáros kapta az elismerést, míg 2016-ban Németh Orsolyát jutalmazták a díjjal a kézilabdasportban és a tanulásban is elért kimagasló teljesítményéért és eredményeiért. A kitüntető címet egyébként eddig huszonegyen vehették át, három esetben kapta csoport, illetve egyesület. A személyi javaslatok benyújthatók Illés Szabolcs polgármesternek címezve 2018. december 7-én 12 óráig személyesen az önkormányzati hivatalban, vagy postai úton a Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal címére – 8083 Csákvár, Szabadság tér 9. –, vagy akár elektronikus levélben is a [email protected] e-mail-címre küldve.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában