Szavazás

2018.12.03. 11:39

Olvasóink a gyerekeknek adnák a Fűtőerőmű területét

Legutóbbi kérdésünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy a közeljövőben funkcióját vesztő székesfehérvári Fűtőerőmű helyére mit tudnának olvasóink elképzelni. Mutatjuk az eredményeket!

A több évtizedes épületek hamarosan a múltba vesznek – bontják a területet, hogy a helyén parkolók épülhessenek

Fotó: olvasó

A legtöbben a gyermekekre gondolnának, hiszen a győzelmet 30%-kal a „Legyen a terület a gyereké! Játszóterekre, sportpályákra van szükség! Sőt, legyen végre vidámparkunk!” opció zsebelte be.

A második helyért éles verseny alakult ki, de végül 23%-kal az „Épüljenek bérházak a területen, hogy csökkenjenek a fehérvári albérletárak!” lehetőség végzett, míg mindössze egy hajszállal lemaradva, 21%-kal ért célba az „Új kulturális belváros, művészeti park is létesülhetne itt, ahol végre otthonra lelhet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, sőt, akár az új balett színház is.” opció.

Olvasóink 14%-a gondolja úgy, hogy a területen teljesen felesleges új épületekek építeni, hisz ki tartaná fent őket? Ők úgy vélik, legyen az egész parkoló!

Szavazásunk 12%-a azt szeretné, hogy romkocsmák legyenek a területen. Végülis, ki nem szeret egy jót bulizni?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában