mi történhetett?

2019.01.02. 07:40

A teraszon lövöldözött szilveszter éjjel egy fehérvári férfi

Elektronikus levélben kereste meg szerkesztőségünket egy fehérvári olvasó, akinek a szomszédja szilveszter éjszakáján éjfél után házából kilépve a teraszon kezdett lövöldözni.

Borsányi Bea

Mivel az ekkor éppen az udvaron tartózkodó olvasónk nem tudta megállapítani, hogy valódi vagy gázpisztolyból adta le a lövéseket az egyébként biztonsági őrként dolgozó férfi, ezért kiabálni kezdett, mire a szomszéd befejezte a lövöldözést és bement a házba. Olvasónk azonban nagyon megijedt, s attól tartva, hogy netán később egy rossz pillanatában a férfi akár rájuk is lőhet a fegyverrel, kihívta a rendőröket. Kiderült, a férfi engedéllyel tartott otthon gáz-riasztó fegyvert. Az eset kapcsán lapunk megkereste a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányságot, akiktől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a férfi ellen lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt hivatalból feljelentést tettek.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában