Nyílt nap

2019.02.10. 07:45

Népszerű szakokat mutattak be szombaton a Kodolányin

Több népszerű szakot mutatott be szombati nyílt napján a Kodolányi János Egyetem. A nappali hallgatók számának növelése fontos cél, nem csak a Kodolányin, hanem minden székesfehérvári felsőoktatási intézményben.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Néhány nappal a felsőoktatási jelentkezési lapok beadása előtt ismét nyílt napot tartott Székesfehérváron, valamint budapesti intézményében a Kodolányi János Egyetem. A szombat délelőtti esemény azért volt fontos, hogy a felsőoktatási intézmények versenyében a Kodolányi megmutathassa azt a minőségi munkát, melyet az egyetemen végeznek – fogalmazott a Fejér Megyei Hírlapnak Mits Péter, az iskola adjunktusa. Ezúttal az előadóművészet, a közösségszervezés, az emberi erőforrások, a gazdálkodás és menedzsment, valamint a turizmus-vendéglátás szakról kaphattak bővebb információt az érdeklődők.

Az érdeklődőknek hamarosan dönteniük kell, hová adják be jelentkezési lapjukat
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

- A három fehérvári egyetem – a Corvinus, az Óbudai és a Kodolányi – vált vállvetve vagyunk jelen a fehérvári felsőoktatásban most már minden téren, ami az elmúlt egy-másfél évben változott ilyen irányba. Ez főképp a hallgatók, hallgatói önkormányzatok szoros együttműködését jelenti. Egyenlőre ugyanis mindegyik egyetemen kevés a nappalis hallgató ahhoz, hogy megvalósuljon az a városi álom, amely ezer-kétezer hallgatót képzel el itt Fehérváron. Ehhez feltétlenül szükség van a fehérvári egyetemek összefogására. Ehhez teszünk mi is hozzá, azt gondolom, nem is keveset – fogalmazott az adjunktus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában