Életet az éveknek

2019.05.14. 07:10

Harminc éve együtt – Ünnepel a gyúrói nyugdíjasklub

Jó hangulatú összejövetellel ünnepelte harmincéves fennállását a nyugdíjasklub.

Bokros Judit

Az Otthonkás angyalok kara több dalt énekelt Fotó: művelődési ház

A gyúrói nyugdíjasklub az „Életet az éveknek” Fejér Megyei Szövetségéhez tartozik, vezetője 2017 óta Egri Sándorné Márta. Ő idézte föl a jubileum alkalmából a múltat. A klub annak idején húsz alapító taggal jött létre, és 28 éven keresztül Tóth Sándorné Magdolna állt az élén. Jelenleg 35 aktív taggal büszkélkedhetnek, akik pedig betegek, nehezen mozdulnak ki, azokat látogatják.

Az Otthonkás angyalok kara több dalt énekelt Fotó: művelődési ház

Klubdélutánt havi egyszer tartanak, ezen túl többször szerveznek programot, vesznek részt különféle gyúrói eseményeken. Kirándulni is járnak, s rendszeresen hívnak vendégeket, úgyhogy eléggé aktívak, összetartóak – mesélte Egri Sándorné. A 30. születésnap alkalmából törzshelyükön, a művelődési házban jöttek össze a tagok vendégeikkel, s műsorral, beszélgetéssel, emlékezéssel múlatták az időt. Felléptek például a helyi iskolások Domak Anikó népzenész, pedagógus vezetésével, de a Gyúrói Dalolókhoz tartozó Otthonkás angyalok is énekeltek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában