Nem lehetnek földönfutók!

2019.05.08. 13:30

Rászoruló móri családért fogtak össze

Jótékonysági koncertet szervezett péntek estére a Móri Családsegítő Alapítvány és az Oroszlányi Bánya- és Energiaipari dolgozók szakszervezete.

Palocsai Jenő

A Móri Ifjúsági Fúvószenekar hagyományos karácsonyi koncertjét a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban tartották

Fotó: Hrubos Zsolt

Egy nyolctagú család került a devizahitelek csapdájába, kalapács alá került a házuk. Pár megfelelő lépést tett közben egy segélyszervezet, az árverést felfüggesztették, de lakhatásuk továbbra is veszélyben van.

A családban hat tartósan beteg él, köztük négy gyermek, valamint a nagymama és az anyuka. Az apa és a nagyapa aktív, utóbbi nyugdíjas, ám továbbra is munkával telnek a napjai. Az oroszlányi bányában eltöltött éveknek köszönhető, hogy az ottani szakszervezet a nemes ügy élére állt. A Móri Családsegítő Alapítvány is mindent elkövet, hogy megmaradjon a tető a család feje fölött, ezért rendelkezésre bocsátotta a számláját, hogy megkezdődhessen az adományok gyűjtése. A móri plébános is segít, gyűjti és egy összegben helyezi a számlára a családnak szánt, névtelenül érkező adományokat. A Móri Ifjúsági Fúvószenekar pedig péntek este hatkor kezdi jótékonysági koncertjét, mondta el Grell József tiszteletbeli elnök. A Wekerle Szabadidőközpontban Acsai Sándor vezényel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában