szavazásösszesítő

2020.02.10. 11:09

Olvasóinknak mindegy, hol tartják az EFOTT-ot

Január végén derült ki, hogy Velence helyett idén Sukoró ad otthon az EFOTT fesztiválnak. Megkérdeztük Olvasóinkat, mit gondolnak erről a döntésről?

feol.hu

Szerdán lesz a nulladik nap az EFOTT fesztiválon, több ezer látogatóra számíthatnak a velenceiek

Fotó: FMH-archív

Új helyszínen folytatja az EFOTT. Velencén nem támogatta a testület a magyar főiskolások, egyetemisták ötnapos szórakozását, Sukoró azonban szívesen látja az idén 45 éves rendezvényt. Az 5 év óta állandó helyszín most néhány száz méterrel odébb költözik, így annyira nem történik nagy változás, csupán a sukoróiak lesznek a házigazdák, a tó marad.

Olvasóink 12%-a örül a döntésnek, legalább jót fog tenni Sukoró turizmusának a fesztivál. Olvasóink 20%-a rossz döntésnek tartja, szerintük Velence turisztikailag jobban járt vele. A szavazatok 23%-a arra az opcióra érkezett, miszerint igazán mindegy, hiszen a fesztivál így is, úgy is a Velencei-tó mellett zajlik majd. Szavazóink 45%-át pedig hidegen hagyja, hogy hol rendezik meg az EFOTT-ot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában