Koronavírus Fejérben

2020.03.24. 18:00

Együtt tapsol Székesfehérvár a hősökért, akik most is értünk dolgoznak

Egy kezdeményezés indult, el Székesfehérváron is, melynek lényege, hogy megköszönjük mindazon személyek áldozatos munkáját, akik ezekben a nehéz időkben is értünk dolgoznak.

feol.hu

Fotó: pixabay

És hogy mit kell tenni? Mindössze, annyi dolgunk van, hogy minden egyes nap este 8 órakor kiállunk az erkélyre, az ablakba és tapssal köszönjük meg, az egészségügyben és kereskedelemben dolgozók, rendőrök, katonák és sok-sok ember áldozatos munkáját, aki mindennap azért dolgozik, hogy mihamarabb átvészeljük ezt a nehéz időszakot.

Szóval gyerünk Székesfehérvár, mutassuk meg mire vagyunk képesek és tapsoljunk együtt, egy emberként, minden este mert, ha távol is kell lennünk egymástól, egy csapat vagyunk és így legyőzhetünk minden akadályt!

Az alábbi videót a Sziget és Jancsár utcában készítettük, és reméljük, holnap még többen tapsolnak majd velünk. Amennyiben Ön is készített videót az eseményről, kérjük küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre, hogy összegyűjthessük egy cikkbe és megmutathassuk, hogy mennyire összetartóak vagyunk és hálásak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában