több helyszín is "elesett" szerda délután

2020.07.15. 17:47

Nehezített pálya Fehérváron

Mint korábban beszámoltunk róla, július 13-ától, várhatóan augusztus 27-ig a Balatoni út Horvát István és Borszéki utca közötti szakasza teljes szélességben lezárásra került.

feol.hu

Forrás: Részlet a videóból

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lapunk kérdésére elmondta: a reggeli, valamint a délutáni csúcsforgalomban a rendőrök forgalomirányítási feladatokat látnak el. A köztes időszakokban azonban mindenkinek magának kell önmérsékletet tanúsítania – s csak akkor bemenni a kereszteződésbe, ha biztos benne, hogy át is ér rajta.

Többféle terelőútvonalat dolgoztak ki a szakemberek, amelyeket a gépjárművel érkezők, az ott közlekedő helyi és helyközi autóbuszok, illetve a gyalogosok és kerékpárosok tudnak használni.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lezarjak-a-balatoni-utat-ime-a-javasolt-keruloutak-4130183/

A lezárás mellett forgalmi torlódásra számíthatnak a közlekedők a szerdai napon, késő délutánig az Auchan-körforgalomnál. A sávok nem használhatók, a belső sáv széle, illetve a két sávot elválasztó piros rázóköveken lehet megközelíteni a körforgalmat.

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/javitjak-az-aszfalt-burkolatot-az-auchan-korforgalomnal-nagy-a-dugo-4148618/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában