utinform

2020.10.19. 08:43

Lezárások és terelések: közlekedési hírek a megyéből

utinform

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Az utinform tájékoztatása szerint:

Az M7-es autópályán, Letenye felé, Balatonlelle térségében, a 140-es és a 141-es km között padkarendezés miatt a leállósávot, és esetenként napközben a külső sávot is lezárják.

Forgalomérzékelőket telepítenek és burkolati jelek festenek ma az M0-s autóút és az M7-es autópálya csomópontjában, ezért az M0-s autóúton az M5-ös irányából érkezők nem tudnak az M7-es autópályára Budapest felé felhajtani. A főváros felé tartóknak tovább kell menniük az M0-on az M1-es autópályáig és azon bejönni a városba. Ha valaki kihajt az érintett csomóponti ágra, az már csak a Balaton felé tud elindulni, majd Érdnél tud visszafordulni Budapest felé.

Herceghalom és Bicske között, a 27-es km-nél kerékpáros aluljárót építenek. Az etyeki kereszteződésnél lezárták a főutat, a forgalmat egy közeli alsóbbrendű útra terelik.

Pusztaszabolcson, az Iváncsára vezető Sport utca egy szakaszát burkolatcsere miatt lezárták. Kerülni Adony felé lehet.

A 7-es főúton, Siófokon, a 112-es km-nél a Sió-hidat javítják. A Budapest felé vezető oldalon a külső sávot lezárták, és vele együtt a kerékpárutat és a gyalogosjárdát is elkerítették a forgalom elől!

Veszprém és a litéri elágazás között útépítés miatt lezárták a megyeszékhely felé vezető külső sávot, illetve a Budapesti úti csomópont előtt egy rövid szakaszon, egy-egy sávos terelőúton haladnak a járművek. Ugyancsak a város elkerülőjén átépítik az Almádi úti csomópontot, ezért ott nem lehet egyik irányba sem elkanyarodni. A kijelölt terelőút a közeli Ipari parkon, illetve a 73-as főúton keresztül vezet. Napközben gyakran alakul ki torlódás!

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában