online lakossági fórum

2020.11.18. 07:15

A parkolók száma is bővül Fehérváron

A személyes találkozást a digitális fórumok váltották: Molnár Tamás önkormányzati képviselő tartott online lakossági fórumot.

Héjj Vivien

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap-Archív

Első alkalommal tartott online lakossági fórumot Molnár Tamás, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője. Az eseményen részt vett Cser-Palkovics András polgármester, Bozai István, a Városgondnokság ügyvezetője és Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője.

A választókerület földrajzi elhelyezkedése miatt természetesen elsődleges témaként merült fel az intermodális csomópont jelenlegi állása és az ezzel kapcsolatos jövőbeni tervek.

Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője elmondta, a tervezés már folyamatban van, és szeretnék, ha 2022 tavaszán már a kivitelezés is megkezdődhetne. Molnár Tamás önkormányzati képviselő kérdésére hozzátette, a vasút mögötti területen – amely jelenleg magántulajdonban van – a projekt­tel egyidejűleg 130 új parkolót is építenek.

Molnár Tamás „házigazda” hangsúlyozta, az önkormányzati képviselőkhöz a pandémia idején is bizalommal fordulhat a lakosság.

– Keresünk minden olyan lehetőséget, amely kiváltja a személyes találkozót. Éppen ezért gondolkozunk az online és az offline formákban is. Tervezzük a körzetes újságok indítását is, hogy a lakók értesülhessenek a körzetek történéseiről. Fontos, hogy telefonon, e-mailben és a közösségi oldalon továbbra is felkereshetők legyenek az önkormányzati képviselők. – mondta Molnár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában