December 22-ig

2023.12.20. 17:00

Meghosszabbították a jelentkezést a Pesovár-versenyre

Ugyan ez előzetes felhívásokban még december 15-i határidőt adtak meg a szervezők, végül meghosszabbították december 22-ig, azaz e hét péntekig lehet még jelentkezni a a Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Versenyre.

Déri Brenda

November elején a feol.hu-n is olvashatták, hogy idén is visszatér a minden tanévben megrendezésre kerülő népszerű népdaléneklési és népzenei verseny, amelyre egész Fejérből várják a jelentkezőket 6-tól 24 éves korig. 

A területi bemutatókat januárban és februárban tartják: január 19-én 14 órakor Rácalmáson, január 26-án 14 órakor Székesfehérváron, február 2-án 14 órakor Válon, február 6-án 14 órakor Ráckeresztúron, február 9-én 14 órakor Abán és február 15-én 14 órakor ismét Fehérváron – részletezi közleményében a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. 

Az összes elhangzott előadás végén a résztvevők egy rövid szakmai értékelés mellett az elért pontszámokról is tájékoztatást kapnak a zsűritől. Közülük azoknak lesz lehetősége a döntőbe való továbbjutásra, akik a legmagasabb pontszámot kapják. A döntők 2024. február 22-én és 23-án lesznek Székesfehérváron, az Öreghegyi Közösségi Házban. 



 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában