Frissen Fejérből

Tegnap, 10:46

Forgalomterelés a Palotai úton, lezárásokra kell készülni

Csőtörés hibaelhárítási munkái miatt szeptember 3-án, kedden reggel 8.30 perctől forgalomkorlátozást vezetnek be a Palotai út Mészöly Géza utca és Schwäbisch Gmünd utca közötti szakaszán. A városba befelé vezető oldalt érintik a lezárások, annak, aki a belvárost szeretné megközelíteni, javasolt a Móri út használata.

Gombor Lili

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A Bőrgyár utcánál történt csőtörés miatt, a javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozást vezetnek be szeptember 3-án, kedd reggel 08.30 órától a Palotai úton. A városba érkező forgalmat a Kelemen Béla utca – Gellért újsor – Molnár köz - Schwäbisch Gmünd utca útvonalra terelik át.

A helyi és helyközi autóbuszjáratok a Mészöly Géza utca – Szabadságharcos út – Schwäbisch Gmünd utca terelőútvonalon közlekednek, a kimaradó Szent Gellért utcai megálló helyett az Uszoda megállót lehet használni. A forgalomkorlátozások a városból kifelé haladó irányt nem érintik, itt a közlekedők használhatják a Palotai út Schwäbisch Gmünd és Mészöly Géza utca közötti szakaszát is. 

Azoknak, akik a belváros felé vennék az irányt, célszerű elsősorban a Móri utat használni a torlódások elkerülése érdekében, egyéb esetben az elkerülő utakat is igénybe lehet venni. A javítási munkák nagyságrendje a hiba feltárását követően lesz látható. Várhatóan egy hétig kell a forgalomkorlátozással számolni – tájékoztatott az ÖKK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában