Önkénteseket is toboroznak az árvíz miatt

A Fejér vármegyében alapított és Pákozdon logisztikai központot üzemeltető Baptista Szeretetszolgálat készültségbe helyezte munkatársait és adománygyűjtő akciót hirdetett a rendkívüli árvízhelyzet kapcsán.

Tihanyi Tamás

Ez a felvétel évekkel ezelőtt készült a Baptista Szeretetszolgálat árvízi védekezésben résztvevő munkatársairól. Könnyen lehet, hogy idén is idáig fajul a helyzet

Fotó: BSZ

Megkezdte az árvízi védekezést a Baptista Szeretetszolgálat és a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő csoport. A segélyszervezet önkénteseket is toboroz, valamint tárgyi- és pénzadomány gyűjtést szervez az árvízi munkálatok és kárenyhítés megsegítésére. A szervezet honlapján és közösségi oldalán tételesen felsorolva megtalálható a szükséges eszközök és a gyűjtőpontok listája. Ugyancsak a www.baptistasegely.hu oldalon lehetőség van online adományozásra, illetve a 1355-ös adományvonal tárcsázása 300 forinttal támogatja a védekezés költségeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában