Kalmár Zsolt kiállítása

2019.02.07. 07:20

Ugyanazt látjuk, de mást gondolunk róla

Kvaterkázós, jó hangulatú, hiánypótló rendezvényre készül márciusban a velencei képi gondolkodó. Kalmár Zsolt ezúttal a helyi könyvtárban mutatja meg képeit, amelyekről mindenki elmondhatja, mi jut eszébe róluk.

S. Töttő Rita

Egy felvétel a sok közül, amelyről elgondolkodhatnak a játékos kedvű résztvevők Fotó: Kalmár Zsolt

A Szent-Györgyi Alberttől kölcsönzött gondolattal invitálja játékra márciustól az érdeklődőket a Hauszmann Alajos Egységes Közművelődési Intézményközpont és Könyvtár. Kalmár Zsolt képi gondolkodó öt földrész nyolcvan országában készített fotóiból válogat, a remélhetően játékos kedvű érdeklődők pedig címet adhatnak a képeknek, illetve elmondhatják az azokról eszükbe jutó saját történeteiket.

Egy felvétel a sok közül, amelyről elgondolkodhatnak a játékos kedvű résztvevők
Fotó: Kalmár Zsolt

A remélhetően jó hangulatú beszélgetéshez természetesen forró tea és házi pogácsa is jár. A szervezők azt remélik, hogy egy hiánypótló, kvaterkázós jellegű rendezvénnyel bővülhet a város szabadidős programkínálata, amelyre életkortól függetlenül várják a jelentkezőket, akár egyénileg, akár csoportosan. Az első alkalomra március elsején 17 órakor kerül sor a könyvtár olvasótermében, amelyen a részvétel ugyan ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ez megtehető a [email protected] e-mail-címen, február 27. 16 óráig. Sikeres indulás esetén tervezik a folytatást is, amelyhez természetesen várják az első alkalommal jelenlévők segítő észrevételeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában