Fergeteges buli a fenyegető felhők alatt

2023.08.04. 20:01

Megtartották az Alba Regia Fesztivált a Bartók Béla téren Székesfehérváron

Idén is megrendezték az Alba Regia Fesztet a belvárosban. A kevés jóval kecsegtető idő ellenére a színpad művészekkel, a széksorok hallgatósággal teltek meg.

Palocsai Jenő

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Megtelt a Vörösmarty Könyvtár előtti Bartók Béla tér az érdeklődök seregeivel. A nézőtér székeivel szemben felállított színpadon egymást váltották a fellépők. Este hatkor elsőként egy duó alapozta meg a hangulatot. Az MD Blues formáció tagjai, Szebenyi Dániel és Gotthárd Mihály (képünkön), után az Urbán Orsi Grouppal ismerkedhetett meg a közönség. A péntek esti program utolsó fellépője a Loop Doctors volt, akikhez csatlakozott Varga Gergely és Gesztesi Sanda.

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A kiváló zene, vagyis a szellemi táplálék mellett a test is el volt kényeztetve ezen az estén, hiszen kiváló borok, kézműves sörök és különböző streetfood ételek tették teljessé a fesztivál látogatóinak hangulatát.

Bár az időjárás nem sok jóval kecsegtet, amíg szól a zene és nem zuhog az eső, addig a közönség és a fellépők sorra kitart.

A fesztivál ezzel nem ért véget, hiszen ez csak a kezdet. Szombaton és vasárnap is várnak mindenkit a szervezők este hatra a térre, esténként három-három fellépővel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában