Együtt a Scsepovicsok

2018.01.31. 18:04

A Videoton szerződtette Marko bátyját, Sztefan Scsepovicsot

A Videoton FC labdarúgó csapata 2020-ig szóló szerződést kötött a nyolcszoros szerb válogatott középcsatárral, Sztefan Scsepoviccsal. Így a Hadzic-fivérek mellett újabb testvárpár szerepel a piros-kék együttesben.

Ferencz Balázs

Kovács Zoltán (b) sportigazgató és Sztefan Scsepovics egymás tenyerébe csaptak

 

Érdekes versenyhelyzet alakul ki a Videoton FC támadó szekciójában, hiszen azzal, hogy Sztefan Scsepovics 2020-ig szóló szerződést írt alá a piros-kékekkel, a már 2016 óta fehérváron futballozó Marko Scsepovics éppen saját bátyjában lelt konkurenciára. Az 1990. január 10-én született Sztefan Scsepovics is csatár, legutóbb a spanyol második vonalbeli Sporting Gijon alakulatában szerepelt, 15 LaLiga2-meccsen 4 gólig jutott.

A 186 centiméter magas támadó rutinos, sokat látott játékos, pályafutása során 13 klubban szerepelt. Az OFK Belgrádban nevelkedett, de játszott a Partizan Beogradban, az olasz Sampdoriában, a belga FC Bruges-ben, a Kortrijkben, az izraeli Hapoel Akkoban és Ashdodban is. A Partizantól a Sporting Gijon vásárolta meg, majd a skót Celtic Glasgow labdarúgójaként érte el pályafutása legmagasabb értékét a játékospiacon, a zöld-fehérek 2,53 millió Euróért vásárolták meg. A spanyol Getafe a Sporting Gijonnak adta kölcsön.

Kovács Zoltán (b) sportigazgató és Sztefan Scsepovics egymás tenyerébe csaptak

Sztefan Scsepovics azonban most szabadon igazolható játékosként került a Videoton FC-hez. A szerb, az olasz, a belga, az izraeli, a skót és a spanyol élvonalban összesen 141 bajnokin lépett pályára és 62 gólt szerzett.

- Azért jöttem a Vidihez, hogy a legjobbamat nyújtsam, góljaimmal segítsem a csapatot és megnyerjük a bajnokságot. Én egyszerűen csak igyekszem a saját határaimat feszegetve mindent beleadni és ha ez megtörténik, az az egész csapat hasznára lesz. Sokat beszéltem a testvéremmel a klubról, a célokról, a körülményekről és minden egyébről, ez pedig rengeteget segített a döntés meghozatalában. Nehéz időszak van mögöttem, de biztos vagyok benne, hogy a Videoton FC-nél ismét azon a magas színvonalon teljesítek majd, amire tudom, hogy képes vagyok – mondta Sztefan Scsepovics.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában