vízilabda

2018.11.14. 22:30

Gólgazdag első siker

Harminc találat esett a férfi vízilabda OB I/B-ben szereplő Fehérvár VSE legutóbbi meccsén a MAFC ellen. Gyöngyös János együttese hengerelt az utolsó negyedben a tizenegyszer eredményes Albert Barnabás vezérletével, így a Fejér megyeiek megszerezték első győzelmüket az idei pontvadászatban.

Nagy Péter

Kiss Gyula (labdával) adta meg az alaphangot a Szőnyi úton

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

MAFC „112”–Fehérvár VSE 10-20 (1-5, 3-2, 6-6, 0-7)

FVSE: Nagy D. – Tóth K., Nagy M., Pongrácz, Pászti, Ágner 4, Horváth R., Albert 11, Kiss Gy. 1, Jánosi 1, Mihályi 1, Gáti 1, Csányi 1, Hajnáczky. Edző: Gyöngyösi János.

Két, a tabellán eddig még pont nélküli társaság feszült egymásnak a Szőnyi úton az alapszakasz B csoportjában a mögöttünk hagyott hétvégén.

Kiss Gyula (labdával) adta meg az alaphangot a Szőnyi úton
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Közel négy percig csak kóstolgatták egymást a felek az alsóházi rangadón, végül Kiss Gyula törte meg a gólcsendet. Rövidesen Ágner Zoltán, aztán Albert Barnabás is beköszönt, az első negyedet így meglehetősen magabiztosan, 5-1-re hozták a fehérváriak.

A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, csak a harmadik játékrészben egyedül 12 találatot láthatott a közönség, ráadásul egyenlő megoszlásban. Az utolsó felvonásban az FVSE kétséget sem hagyott a győztes kilétét illetően, Albert vezetésével 20-10-re nyertek a vendégek.

Albert Barnabás: – Örülök a győzelemnek, és helyenként a jó játéknak is. Nem állunk meg, edzünk tovább! A hétvégén az éllovas BVSC érkezik hozzánk, a zuglóiak még veretlenek, ezért ellenük a cél a tisztes helytállás lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában