Az Ercsi is finalista

2019.05.15. 22:50

Gólgazdag meccsen győzött a Kinizsi

A megyei II. osztály Déli csoportjának bajnokaspiránsa, a Vajta fogadta az Ercsi Kinizsi csapatát a Fejér Megyei Labdarúgó Kupa elődöntőjében.

Káldor András

Kővári is beköszönt Fotó: KRI

Vajta–Ercsi Kinizsi 3-5 (1-2)

Vezette: Rózsa József

Vajta: Rezicska Cs. – Szalai R., Nagy T., Orsós (Szeidenléder), Rezicska R. – Fekete, Sinka (Majláth), Tóth Zs. (Polyák), Horváth Á. – Szabó Z. (Huszár), Hegedűs Gy.

Ercsi Kinizsi: Schön – Holentoner (Bognár B.), Tolnai (Tóth K.), Hamar, Jerzsabek (Rebők) – Kondreska, Ivacs (Hodula), Kovács P., Szalánczi – Gróf, Kővári L. Vezetőedző: Lieber Károly.

Gól: Sinka (3.), Rezicska R. (53.), Horváth Á. (62.), ill. Ivacs (15., 77.), Kővári L. (38., 44.), Jerzsabek (73.)

Kővári is beköszönt Fotó: KRI

Kissé megkésve játszották le a sorozat elődöntőjének másik párosítását, miután egy héttel ezelőtt a másik ágon a megyei II. osztály Északi csoportjának bajnoka, a Flavus Velence csapata 3-1-re legyőzte a megye egy címvédőjét, az Ikarus-Maroshegy együttesét, A tópartiak tehát páholyból figyelhették, hogy ki lehet az ellenfelük a május 22-én, a Dunaújváros Stadionban sorra kerülő fináléban? A másik finalista nem más, mint az Ercsi lett, amely egy nyolcgólos meccsen verte a Vajtát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában