Ultimate frizbi

2020.09.11. 10:59

Próbaedzéseken lehet csatlakozni a Fehérvár Lionzhoz

A Fehérvár Lionz ultimate frizbi csapat újra megnyitotta kapuit a sport és edzések iránt érdeklődők előtt.

Elekes Gergő

Hétfőn még lehet csatlakozni a csapathoz

Forrás: Fehérvár Lionz

Az Oroszlánok fiúknak és lányoknak egyaránt lehetőséget biztosítanak, hogy egy próbaedzés keretén belül megismerkedjenek az ultimate frizbi sportággal, megmérettessék képességeit ebben a sok futást igénylő sportban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a jelentkezőknek az edzéseken egy állóképességi teszten is át kell menni ahhoz, hogy utána a csapat rendszeres tréningjeibe bekapcsolódva a Lionz játékosaivá válhassanak.

Hétfőn még lehet csatlakozni a csapathoz
Fotó: Fehérvár Lionz

Misi Anett, az egyesület vezetője elmondta, elsősorban olyan fiatalokat várnak, aki szeretik a csapatsportokat, netán már ki is próbálták magukat valamelyikben. Aktív tagokkal szeretnének bővülni, olyanokkal, akikre heti két edzés, versenyzési lehetőségek és egy jó közösség vár.

Az első próbaedzés már sikeresen lezajlott, a tesztet teljesítő jelentkezők pedig már a héten becsatlakoztak a Lionz edzéseibe. A második, idén utolsó alkalom szeptember 14-én hétfőn lesz 18:00-19:30-ig a Fehérvár Enthroners amerikai focicsapat edzéseinek és mérkőzéseinek is a helyszínt adó First Fielden.

Egy jó közösség várja a sport iránt érdeklődőket
Fotó: Fehérvár Lionz

Jelentkezni, érdeklődni a [email protected] címen lehet, vagy közvetlenül a csapat facebook oldalán.

Ha pedig kíváncsiak arra, hogy milyen mozgás közben ez a sportág, tekintsék meg egy korábbi edésen készült videónkat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában