foci

2021.06.22. 20:48

Újabb érkezők Csákváron

A labdarúgó Merkantil Bank Liga új évadjára elkezdte a felkészülést az Aqvital FC Csákvár. A keret folyamatosan formálódik, a klub a napokban újabb érkezőkről számolt be.

Beke Zsombor

Kalmár személyében utánpótlás-válogatott játékos érkezik

Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A héten PCR-tesztekkel, felmérésekkel, valamint edzésekkel megkezdte a felkészülést az új idényre a Csákvár labdarúgócsapata. Mónos Tamás vezetőedző ugyan húsz játékossal kezdte meg a munkát, de a keret még közel sem tekinthető véglegesnek. A legfrissebb hír az együttes háza tájáról, hogy a Fejér megyeieknél folytatja pályafutását Körmendi Kevin és Kalmár Benedek, mindketten a felcsúti akadémián nevelkedtek, valamint mindegyik fiatal korosztályos magyar válogatott. Körmendi az előző idényben a szlovén másodosztályú NK Nefta Lendvánál, míg Kalmár Kazincbarcikán játszott.

Kalmár személyében utánpótlás-válogatott játékos érkezik
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A szurkolóknak nem lesz ismeretlen egy másik érkező, Dulló Martin, hiszen a 27 éves labdarúgó korábban hat szezont teljesített csákvári színekben. A belső védő 2019-ben hagyta el a kék-sárgákat, útja Vácon és Szentlőrincen keresztül vezetett vissza Fejér megyébe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában