Röplabda

2023.04.12. 13:36

A hazait hozniuk kellene

A női Extraligában, az 5-8. helyért zajló párharc első felvonásán 3-0-ra alulmaradt a MÁV Előre SC-ST Solar a Kaposvári NRC vendégeként vasárnap Azonban különösen a harmadik szettből erőt meríthet az új vezetőedzővel, Lukasz Przybylakkal készülő fehérvári alakulat és kiegyenlítheti a három győzelemig tartó csatározást csütörtökön 19 órától, hazai pályán, a VOK-ban.

Káldor András

Legutóbb a kaposvári Szedmák Réka (háttal) okozott némi zavart a MÁV Előre háza táján, 17 pontot gyűjtött

Forrás: kaposvarmost.hu

- Türelmesebbnek kell lennünk a következő mérkőzésen a támadás befejezéseknél, mert bár nem vétettünk sok saját hibát, de a hatékonyságunk nem volt az igazi. Egy-két apró dolgot ki kell javítanunk a védekezésünkben csütörtökig, de pozitívak vagyunk, hiszen szettről szettre javult a játékunk és a harmadik játszmában már csak egy kicsi hiányzott. Igyekszünk abban a formában kezdeni a hazai meccset, ahogy Kaposváron befejeztük. – fogalmazott a MÁV Előre SC-ST Solar lengyel trénere.
- A csütörtöki meccstől legfőképpen azt várjuk, hogy bebizonyítsuk, le tudjuk győzni a Kaposvárt, amit az előző találkozó utolsó szettjében be is bizonyítottunk. Szerintem leginkább a nyitásunkkal tudjuk megfogni az ő játékukat. Az új edző nagyon szimpatikus, nagyon sok új és jó feladatot mutatott nekünk már az első héten is. — mondta Kovács Evelin, a MÁV Előre SC-ST Solar liberója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában