A Fradi fiataljait verték

2023.04.24. 07:00

"Négypontos" győzelem a tó partján

Fontos győzelmet aratott az NB I/B 25. fordulójában az FTC U19 elleni alsóházi rangadón a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata.

Ferencz Balázs

A fekete mezes Gárdony-Pázmánd NKK az utolsó tíz percben már kiengedett

Forrás: Kricskovics Antal

Gárdony-Pázmánd NKK - FTC U19 33-30 (20-11)

Gárdony, 100 néző. Vezette: Sándor, Szikszay.

Gárdony-Pázmánd NKK: Csatlós, Kaffka (kapusok) - Kovács D. 8(1), Zámori 5, Ágoston 5, Becséri 4, Lukovics 3, Szűcs N. 3, Hamuth 2, Kukucska 1, Ragó 1, Bártfay 1, Sárvári, Takács C., Bozsok, Rezneki. Vezetőedző: Bacsi Mihály

FTC U19: Imre, Mészáros, Szabados (kapusok) - Himer 7 (3), Balogh V. 5, Aranyi 4, Szabó L. 3, Török 3, Majoros 3, Horváth F. 2, Hudák 1, Balázs 1, Gáspár 1, Tímár, Menczer. Vezetőedző: Illés Márton

Kiállítások: 10 ill. 0 perc
Hétméteresek: 1/1 ill. 3/3

Ágoston Nóra hasznosan játszott, öt gólt dobott
Forrás: Kricskovics Antal

A tabella 14. helyén tanyázó Gárdony-Pázmánd NKK az első félidőben állva hagyta a négy pont előnnyel 13. FTC U19 együttesét. Kovács Dorina és Becséri Kitti vezérletével harminc perc alatt eldöntötte a meccset a tóparti hölgykoszorú, a szünetben kilenc gól volt a gárdonyiak előnye.

Zámori Dorina beállós játéka hatékony volt
Forrás: Kricskovics Antal

Azonban fordulás kiengedtek a hazaiak, a lelkes zöld-fehérek pedig zárkózni kezdtek. Aztán megint lendületbe jöttek Zámori Dorináék, a 49. percben már tíz gól volt a fórjuk (29-19). Újra nekilódult a Fradi, Himer Laura, Majoros Klaudia szórták a gólokat, de a nagy rohamra túl távolról indultak, így Bacsi Mihály csapata behúzta a pontokat.

Kovács Dorina nyolc gólt szórt a Fradinak
Forrás: Kricskovics Antal

A Gárdony-Pázmánd NKK maradt a 14. pozícióban, de két pontra megközelítette az FTC U19-et.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában