Négy érkező

2023.06.27. 13:12

Felcsúti fiatalok Csákváron

Az Aqvital FC Csákvár bejelentette, hogy a Puskás Akadémiától négy fiatal labdarúgó kerül kölcsönbe Tóth Balázs együtteséhez.

Beke Zsombor

Pécsi Ármin az NB III-ban már bizonyított

Forrás: Aqvital Fc Csákvár

Évek óta szoros az együttműködés a a Puskás Akadémia és az Aqvital FC Csákvár között, rengeteg fiatal pallérozódott az NB II-es együttesnél. Ez egy jó lehetőség is, hiszen az NB III-as PAFC II.-ből  „kiöregedett” játékosok egy újabb lécsőfokot ugorhatnak meg.

A friss bejelentés szerint négy felcsúti tehetség bizonyíthat majd a másodosztályban a 2023/2024-es idényben. A kapuba Pécsi Ármin érkezett, aki 2005-ös születésűként a korosztályos válogatottakban már bizonyított, valamint az elmúlt idényben az NB III-ban negyedik helyen végző PAFC II. alapembere volt. A kanadai Noel Nathaniel egy évvel ezelőtt a Puskás Akadémiához, a jobb oldalon védőként és szélsőként is bevethető 19 éves labdarúgó először még csak az U19-es együttesben kapott szerepet, de a szezon második felében már a harmadosztályban szerepelt. Babos Levente is Csákváron folytatja pályafutását, a PAFC II. mellett az NB I-es alakulatnál is kerettag volt. Hornyák Zsolttól lehetőséget kapott a 18 éves Major Marcell, aki kölcsönbe az Aqvitalhoz kerül. Major tagja volt a korosztályos együtteseknek, két NB I-es bajnokival a lábában tavasszal Nyíregyházán játszott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában