Az új támadó szerint egységes a csapat

2023.07.16. 20:17

"Jó érzés volt volt visszatérni a Vidibe!"

2-2-es döntetlent játszott a török Trabzonspor ellen a Fehérvár FC. A két együttes felkészülési mérkőzésén már szóhoz jutott a nyáron visszatért Berki Marcell is.

Ferencz Balázs

Berki Marcell a Vidi U14-es csapatával bajnok lett 2014-ben

Forrás: fehervarfc.hu

Fotó: TOTH ELLA

Egy szögletet követően hamar vezetést szerzett a török bajnokság hatodik helyén végzett Trabzonspor a Vidi elleni felkészülési mérkőzésen, Szlovéniában, azonban előbb Csongvai Áron egyenlített, majd a második félidőben Kenan Kodro fordított. A Trabzon egy szabadrúgásgóllal mentette döntetlenre a találkozót, melyen első ízben szerepelt a Vidi felnőtt együttesében Berki Marcell. A fiatal támadó fehérvári nevelés, 15 éves kora óta Salzburgban nevelkedett, az előző idényben az osztrák másodosztályban szereplő FC Liefering együttesében - az RB Salzburg fiókcsapata -  futballozott. Berki a 60. percben állt be a Trabzonspor elleni összecsapáson.

- Nagyon jó érzés volt visszatérni és újra pályára lépni Vidi-mezben. Nehéz  mérkőzést játszottunk, nagyon nagy melegben, és miután beálltam, már főleg a védekezésen volt a hangsúly a játékunkban, így azt még nem igazán tudtam megmutatni, hogy mit tudok a labdával. Összességében viszont biztos vagyok benne, hogy ez egy pozitív, hasznos mérkőzés volt az egész csapat számára. Nagyon jól sikerült szerintem ez a három napos összetartás, a péntek esti kvízest különösen tetszett nekem, még jobban összehozta a csapatot, jó hangulatban zajlott a munka. Jól nézünk ki csapatként, készen fogunk állni a bajnoki rajtra - fogalmazott a fehervarfc.hu-n a 19 esztendős Berki Marcell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában