Full contact viadalt rendeztek

2023.09.25. 14:21

Három aranyérmet nyertek a vértesiek Nagyszebenben

Nagyszebenben került sor a full contact szervezett hagyományos versenyére, amelyen a vértesiek három aranyat szereztek.

Horog László

Három aranyérmet nyertek a vértesi sportolók a Nagyszebenben rendezett full contact viadalon

Fotó: VTSE

A 2007-ben Európa kulturális fővárosaként kezelt meseszép, erdélyi város, Nagyszeben volt a házigazdája a Romanian International Cup nevű eseménynek. A viadalon immár negyedszer vettek részt a Vértesi Tömegsport Közhasznú Egyesület karatékái. Az eseményre 450 versenyző nevezett 13 országból, a VTSE színeiben négyen bizonyíthatták képességeiket.

Aranyérmes lett Reichert Hanna (U10 lány, +40 kg-os súlycsoport), Reichert Jázmin (U14 lány, +50 kg) és Kántor Viktória (U18 lány, 55 kg). Az egyetlen Fejér vármegyei fiú, Králl Máté az első meccsét megnyerte, a második ütközete során, két hosszabbítás után bírói döntéssel szenvedett vereséget egy helyi versenyző ellen, így a legjobb 16 között búcsúzott. A VTSE 72 klub közül a 10. helyen végzett a pontversenyben.

- Mindegyik versenyzőmmel elégedett vagyok. A legjobban Reichert Jázmin teljesített, a 32-es tábláról lépkedett felfele, nála lényegesen nehezebb, erősebb és főként magasabb sportolókkal találkozott, ezért rendkívüli az eredménye. Klubtársa, Kántor Viktória különleges felkészülésen van túl, lévén Győrben megkezdte egyetemi tanulmányait, tehát hétköznapijai jelentős részét ott tölti, egy baráti klubban készül a viadalokra, csak a hétvégén gyakorol velünk a megszokott környezetben – értékelt Bőke Béla vezetőedző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában