Rutinos csatárt igazolt a Bicskei TC

2023.12.11. 19:10

Tischler Patrik visszatér Fejér vármegyébe

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő közösségi oldalán jelentette a Bicskei TC nagy fogását: 2024. január elsejétől Tischler Patrik erősíti az NB III-as labdarúgócsapatot.

Ferencz Balázs

Tischler Patrik (középen) Tessely Zoltánnal feszítik a Bicskei TC mezét, Csordás Csaba sportigazgató (jobbra) variációs lehetőségei bővülnek

Forrás: Pannónia Szíve

Fotó: DOME LASZLO BALAZS

A Bicskei TC csapata a negyedik helyen telel az NB III-as labdarúgóbajnokság Észak-kelet csoportjában. Csordás Csaba alakulata 17 mérkőzés során 10 győzelmet aratott, három döntetlen mellett négyszer kapott ki, 33 pontja van. 29 gólt szerzett a sárga-kék gárda, ezzel a gólgyártás tekintetében is a negyedik legeredményesebb együttes a csoportban. No, ezen lendíthet nagyot a bicskeiek új érkezője, Tischler Patrik.

A 32 esztendős csatár jelentős élvonalbeli rutinnal rendelkezik, 249 NB I-es meccsen 62 gólt szerzett pályafutása során. Az MTK-ban nevelkedett a 179 centiméter magas csatár, megfordult Angliában az Oldhamnél, majd nevelőegyüttesében mutatkozott be az élvonalban. Az MTK-ból Fejérbe vándolrolt, a Puskás Akadémiát erősítette, majd a Videoton játékosa lett. Miután visszatért Felcsútra az Újpestben, majd a Honvédban futballozott, hogy aztán keletre költözzön, a Kisvárdában, majd Debrecenben rúgta a labdát. 2022 nyarától volt az NB II-es Budafok játékosa, idén nyártól azonban nem volt csapata.

Bicskén reménykednek, hogy tapasztalatával nagy segítségére lehet céljaik elérésében. Szerződését Szabó László menedzser társaságában a BTC évzáró rendezvényén írta alá az új támadó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában