Úrhidai Karate Egyesület

2024.05.20. 14:00

Haru Kupa: Száva és Miklós aranyérme

A zalaegerszegi Haru Kupa versenyeire 14 sportegyesület 200 versenyzője nevezett 66 kategóriában. Az Úrhidai Karate Egyesület öt karatékával és edzőjükkel képviseltette magát a megmérettetésen.

V. Varga József

Az úrhidai különítmény – első sor (balról jobbra): Mohácsi Luca, Borbély Száva Dóra, Bokor Miklós, Pleva Sára; hátsó sor (b-j): Soós Tamás (edző), Mohácsi János

Fotó: Az egyesület

A helyszínen, a Landorhegyi Általános Iskolában, a házigazda Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület elnöke köszöntötte a viadalra érkező csapatokat, bírókat és a nézőket.

– A WKF-szabályrendszer szerint megrendezett verseny ismét változatos tapasztalatokat hozott mindannyiunknak. Az edzéseken begyakorolt mozdulatsorokat most nem mindenkinek sikerült a legjobban kiviteleznie. Azonban a jó versenyzők legjobb segítője a szerencse is. Így minden kis sportolónk ügyesen vette az akadályokat, és mindannyian felállhattak a dobogóra, saját kategóriájukban – monda el lapunknak Soós Tamás edző.

Az úrhidai egyesület versenyzői 2 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérmet gyűjtöttek be Zalaegerszegen.

Eredmények, aranyérem: Borbély Száva Dóra (egyéni formagyakorlat); Bokor Miklós (egyéni formagyakorlat).

Ezüstérem: Mohácsi Luca (egyéni formagyakorlat, WKF-küzdelem); Mohácsi János (egyéni formagyakorlat); Bokor Miklós (WKF-küzdelem).

Bronzérem: Pleva Sára (egyéni formagyakorlat, WKF-küzdelem); Borbély Száva Dóra (WKF-küzdelem); Mohácsi János (WKF-küzdelem).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában