Strandkézilabda

2024.06.13. 18:19

Nemzetközi porondról álmodoznak

Szupkai Gábor

Fotó: Ferencz Balázs - FMH-archív

A hétvégén a Gárdony-Pázmánd NKK strandkézilabda csapata, a Venice Beach Girls számára megkezdődnek a küzdelmek a Nemzeti Strandkézilabda Bajnokságban. Az első forduló helyszínéül a múlt héten átadott új agárdi strandkézilabda központ szolgál, így a lányok hazai pályán kezdhetik meg a szereplést.

Nagyon várjuk már a csapattal, hogy megkezdjük az idei szezont, főleg, hogy egyből a megújult hazai pályánkon szerepelhetünk. Az edzéseket a tavaszi szünetben kezdtük, hiszen április végén Zágrábba utaztunk egy rangos EBT tornára, ami tapasztalatszerzés és csapatépítés szempontjából nagyon eredményes volt. Az időszakos, heti rendszerességű tavaszi edzések után az elmúlt 2 hétben, a teremszezon végeztével már a nyári rutinnak megfelelően tudtunk edzeni heti több alkalommal. A csapat magja megmaradt az eddigi évekből, bár sajnos sok játékosunkat kell nélkülöznünk kisebb-nagyobb sérülések miatt. Az idei szezonban a fő célunk, hogy a magyar bajnokságban megerősítsük helyünket a középmezőny tetején, illetve szeretnénk minél jobban felzárkózni az élmezőnyhöz. Emellett bemutatkozhattunk már nemzetközi porondon is, ahol ebben az évben még a tapasztalatszerzésen van a hangsúly, de nem titkolt hosszútávú célunk, hogy abban a mezőnyben is jó eredményeket tudjunk elérni. Egyelőre viszont az előttünk álló feladatra koncentrálunk. Várunk minden szurkolót a hétvégén Agárdon, és reméljük, hogy szép eredményt tudunk majd elérni – nyilatkozta Major Dávid edző, aki ősztől a Gárdony-Pázmánd NKK teremkézilabda csapatának is vezetőedzője lesz.

A szombati csoportmérkőzések menetrendje: 

11:00: Bajos Csajok - Venice Beach Girls: 1. pálya 

13:40: DESZ-épek SE - Venice Beach Girls: 1. pálya 

15:00: Glass Stúdió Nyúlon Túl-KRE SC - Venice Beach Girls: 3. pálya

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában