A listavezetőhöz igazolt

11 órája

Az NBII-ben folytatja a fehérvári csatár

A labdarúgó NB II-ben szereplő Szentlőrinc SE bejelentette, hogy szerződtette a 18 éves, fehérvári Ambach Arnoldot.

Németh Krisztián

Forrás: Fehérvár FC

Ambach Arnold a Fehérvár II csapatától helyezi át székhelyét Baranyába. A 2006-os születésű csatár a Fehérvár FC utánpótlásában nevelkedett, két és fél évet pedig a Puskás Akadémián is eltöltött. Az elmúlt két szezonban a Vidi NB III-as csapatának volt fontos pillére, 39 alkalommal kapott szerepet és 9 gólt szerzett.

- Nagyon örültem a szentlőrinci lehetőségnek, mivel úgy érzem, hogy itt ki tudok teljesedni és megvan a lehetőség a folyamatos fejlődésre – nyilatkozta Ambach Arnold, új klubja honlapjának. - Sok a rutinos, tapasztalt játékos, akiktől rengeteget tanulhatunk mi, fiatalok, ráadásul erős vezetőedző és stáb áll a csapat mögött. Szeretném a legjobb formámat nyújtani és segíteni a csapatot egy jó eredmény eléréséhez!

Waltner Róbert és az új szerzemény Ambach Arnold
Forrás: Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A Szentlőrinc a nyár elején osztályozón harcolta ki a másodosztályú tagságot az azóta klubigazgatóvá avanzsáló Pichler Gábor vezetésével.  Tőle Waltner Róbert, a korábbi fehérvári futballista vette át a stafétabotot, és vett a csapattal villámrajtot a Merkantil Bank Ligában. Az Ajka, a Soroksár, és Mezőkövesd legyőzése után a Csákvár tudta kifogni a szelet a vitorlájukból, miután a sárga-kékek 1-1-es döntetlent harcoltak ki ellenük idegenben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában