Lábtenisz

2 órája

Bronz a BL-ben

Bronzérmet szerzett a Lábtenisz Bajnokok Ligájában a Balatonakarattya játékosaként a Puskás Akadémia FC egyéni képzésért felelős edzője, egyben kollégiumi nevelőtanára és a Teqball, valamint lábtenisz szakosztály alapítója, Sipos Árpád.

Szabó Róbert

A bronzérmes csapat játékosai balról jobbra: Dienes Öhm Tivadar, Sipos Árpád, Muszka Lóránt és Odnoga Mátyás

Fotó: puskasakademia.hu

A felcsútiak nevelőtanára azért indult a balatonakarattyaiakkal, mert még nincs kialakult lábtenisz együttese a Puskásnak. Siposék azután vehettek részt a szlovákiai BL-versenyen, miután a legutóbbi magyar bajnokságot megnyerték.

A kilenc ország részvételével megrendezett eseményen olasz és román csapattal került egy csoportba a Balatonakarattya, amely egyesben, párosban és háromfős kategóriában mérte össze tudását ellenfeleivel. A végső helyezések a csapat összesített eredmnyei alapján alakultak ki.

Sipos Árpádék csoportelsőként jutottak tovább, majd szoros csatában maradtak alul, így a harmadik helyért küzdhettek. Végül a franciák sérülés miatt feladták a bronzmeccset, így a magyar együttes megszerezte a harmadik helyet Csehország és Szlovákia mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában