Kiemelkedő teljesítmény a tinédzsertől

11 órája

Bronzéremmel távozott Krisó

Nulla hibával és új egyéni csúccsal bizonyította Hegedüs-Krisó Dénes OCR versenyző, hogy remek formának örvend.

Kecskés Zoltán

Remekül teljesített a fehérvári akadályfutó tehetség Ausztriában.

Forrás: Running Warriors

Néhány héttel ezelőtt már egy hosszabb interjút olvashattak a fehérvári tinédzserrel, akinek eltökélt szándéka, hogy népszerűbbé tegye szeretett sportágát. Tudja, hogy ehhez kiugró teljesítményt kell letennie az asztalra, ahogy tette most is.

Hegedüs-Krisó Dénes_OCR_rekord
Jó formában van Krisó, de folyamatosan azon dolgozik, hogy egyre jobb legyen.
Forrás: Running Warriors

Augusztus végén Ausztria első OCR akadályversenyén újabb remek eredménnyel rukkolt elő Badenben. Egy gyors, síkterepen húsz akadállyal tarkított pálya várta a versenyzőket. Az erőnléti cipelős elemektől az egyensúlyos, valamint függeszkedős akadályok mindegyike megtalálható volt a pályán. Hegedüs-Krisó Dénes 19.11 másodperces időt futott nulla hibával így a 16-17 éves korcsoportjában a harmadik helyen végzett. A második helyezettől 10 másodperccel maradt el, de így is nagyon örült az idejének mert még soha nem sikerült neki 20 percen belül beérnie ilyen terepen. Az abszolút kategóriában 73 induló közül a 8. helyen végzett, ami szintén kiemelkedőnek számít.

Hegedüs-Krisó Dénes_OCR_rekord
Öröm a dobogón: győzelemmel felérő harmadik hely.
Forrás: Running Warriors

– Ez a verseny egy jó felkészülés volt az októberben megrendezésre kerülő Spartan World Championship - 100 méter és 5 km-es világbajnokságra, amelynek Horvátország ad majd otthont. Örülök, hogy a kemény munka eredményekben is megmutatkozik, igyekszem továbbfejlődni - fogalmazott a fehérvári tehetség.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában