Nem sikerült a bravúr

2 órája

Egyesben búcsú, párosban döntő

Egyesben sima két szettben, 7:6 (7–4), 6:1-re kikapott Stollár Fanny a spanyol Andrea Lazaro Garciától a Gran Canarián zajló ITF W100-as tornán. A Kiskút TK teniszezője párosban azonban a döntőbe jutott.

Szabó Róbert

Stollár Fanny és Katarzyna Piter párosban már döntős Gran Canarián

Fotó: Hungarian Grand Prix Budapest / Facebook

A Kiskút TK teniszezője nagyszerűen kezdte a hetet, hiszen az olasz Miriana Tona ellen 6:3, 6:0-ra nyert az első fordulóban, majd a másodikban 3:0-s állásnál a francia Carole Monnet feladta a találkozót. Így péntek délután a negyeddöntőben léphetett pályára Stollár Fanny, ahol a WTA-világranglista 359. helyén jegyzett Andrea Lazaro Garcia volt az ellenfele. 

Az első szettben a spanyol már 4:0-ra is vezetett, 5:2 is volt neki, de Stollár innen is visszajött, 5:5-re, de rövidítésben 7-4-re kikapott. A második szettben már nem volt kérdés, a hazai teniszező 6:1-re diadalmaskodott, így a meccset is megnyerte.

Pár órával később aztán Katarzyna Piter oldalán Stollár Fanny nyerni tudott a páros verseny elődöntőjében a Jessie Aney, Lena Papadakis, amerikai német kettős ellen. Stollárék Az első szettben magabiztosak voltak, 6:2-re meg is nyerték azt, majd a másodikban 6:3-ra diadalmaskodtak és bejutottak a torna szombati döntőjébe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában