Ma: Ercsi - Iváncsa rangadó!

11 órája

Pikáns kupaderbik

Hétvégén a labdarúgó-Mol-magyarkupa második fordulójában zajlanak majd a küzdelmek. Hat vármegyei együttes vitézkedik majd, ráadásul az Ercsi Kinizsi és az Iváncsa egymás ellen! 

Németh Krisztián

Bakonycsernye (Fejér II.)–Csornai SE (Győr I.)

Szombat 16.30 

A bakonycsernyeiek az első fordulóban a vármegyei másodosztályú Sárisápot búcsúztatták (1-0), újabb bravúrra készülnek a szintén egy osztállyal feljebb szereplő csornaiak ellen, akik öt gólos meccsen ütötték ki a Tihany (Veszprém 1.) gárdáját.


Ercsi Kinizsi (Fejér I.)–Iváncsa (NB III.)

Szombat 16.30 

Vármegyei rangadó ma fél öttől Ercsiben! A Kinizsi megszenvedett az első körben a Marcali (Somogy 1.) vendégeként. 2-2-nél jöhetett a büntetőpárbaj, amelyet 4-2-re megnyerte az Ercsi. Az Iváncsa az első fordulóban hozta a papírformát és érvényesítette az osztálykülönbséget a Bólyi SE (Baranya 1.)  otthonában aratott 4-1-es győzelemmel.


Pápai Perutz FC (Veszprém I.)–Móri SE (Fejér I.)

Szombat 16.30 

A móriak a korábbi kiváló válogatott kapus Király Gábor és édesapja Király Ferenc által alapított Király SE (Vas 1.) legyőzésével jutottak be a második körbe. Mai ellenfelük az egykori pápai NBI-es klub megszűnését követően jött létre. Az első körben a Győrszentiván (Győr 1.) otthonába nyertek 4-2-re.  

 

Holnap még két vármegyei érintettségű derbi következik!


Fadd (Tolna II.)–Dunaújváros (Fejér I.)

Vasárnap 16.30 


Pátka (Fejér II.)–Kaposvári Rákóczi FC (NB III.)

Vasárnap 16.30 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában