Ennyi volt

3 órája

Távozik a Vidi kulcsembere – vajon tudják pótolni?

Hivatalos oldalán jelentette be a Fehérvár FC, hogy távozik a csapattól Schön Szabolcs, aki az angol harmadosztályban szereplő Bolton Wanderersnél folytatja pályafutását.

Szabó Róbert

Schön Szabolcs távozik a Fehérvár FC-től

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Nemzeti Sport úgy értesült, az azeri Sumqayit FK elleni Konferencialiga-selejtezőn játszotta utolsó mérkőzését a Vidiben Schön Szabolcs. Mint a csapat közleményéből az kiderült, ez igaznak is bizonyult, hiszen a játékos az angol harmadosztályban szereplő Bolton Wanderersnél folytatja pályafutását.

A fiatal futballista 2022 augusztusában érkezett Székesfehérávra az FC Dallastól. Az elmúlt két évben 53 NB I-es meccsen kapott lehetőséget amelyeken 4 gólt szerzett és 11 gólpasszt jegyzett. Ezeken kívül 2 Konferencialiga-selejtezőn és 2 MOL Magyar Kupa összecsapáson is pályára léphetett.

– A balszélső védő poszton úgy éreztük, hogy erősítenünk kell. Jelenleg csak Randell képes ott játszani, ő azonban a felkészülés során sérülést szenvedett – mondta Schön leigazolásával kapcsolatban Ian Evatt, a Bolton Wanderers menedzsere. A futballista három évre szóló szerződést írt alá az angol együttessel.

Schön Szabolcs már a bolton Wanderers sáljával
Fotó: bwfc.co.uk

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában