MOL Magyar Kupa

2 órája

Vármegyei rangadó a kupában

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a MOL Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolását. Az öt Fejér vármegyei együttes közül a Pátka a nagy múltú Kaposvári Rákóczit fogadjam, míg Ercsiben presztízsmeccsre kerül sor, itt az Iváncsa KSE vendégeskedik.

Káldor András

A Bakonycsernye csapata ismét hazai pályán játszhat, ezúttal a Csornai SE ellen

Fotó: Kricskovics Antal

A 2024/2025-ös kupasorozat második körében, csakúgy, mint az első fordulóban továbbra is az NB III-as és az alacsonyabb osztályú csapatok lépnek pályára.
A kupasorozat 2024/2025-ös kiírásában a tavalyival megegyező a lebonyolítás rendje, az első két fordulóban az NB III-as és az annál alacsonyabb osztályú együttesek lépnek pályára.
Az MLSZ Versenybizottsága a második forduló csapatait is földrajzi elhelyezkedésük alapján négy csoportba sorolta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Nyugat), majd a csütörtöki sorsoláson elkészítette párosításokat. A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, melynek a hivatalos játéknapja 2024. augusztus 24. lesz.
A második, illetve az elkövetkezendő fordulókban is az alacsonyabb osztályú együttes szerepelhet hazai pályán, osztály azonosság esetén pedig a korábbi fordulókban kevesebb hazai mérkőzést játszó csapat lesz a pályaválasztó, azonosság esetén az elsőként kihúzott együttes játszhat otthon.

 

A Fejér vármegyei érdekeltségű párosítások:
Bakonycsernye (Fejér vármegye II.) - Csornai SE (Győr-Sopron Vármegyei I.)
Pápai Perutz FC (Veszprém Vármegyei I.) - Móri SE (Fejér vármegye I.)
Ercsi Kinizsi SE (Fejér vármegye I.) - Iváncsa KSE (NB III Dél-Nyugati csoport)
Fadd SE (Tolna Vármegye II.) - Dunaújváros FC (Fejér vármegye I.)
Pátka (Fejér vármegye II.) - Kaposvári Rákóczi FC (NB III Dél-Nyugati csoport)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában