Hírek

2013.04.17. 07:07

Lövöldözés Fehérváron

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Fejér megyéből.

Kiskutyát dobtak ki

Mór, Vásártérre hívtak rendőrt 2013. április 16-án a reggeli órákban. Az intézkedők egy kölyökkutyát találtak a sóderes útszakaszon, zsákba csomagolva. A járőrök a helyszínre hívták a gyepmestert, aki a kisállatot menhelyre szállította. Az esettel kapcsolatban a Móri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen, állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt.    

Társasházat rongáltak meg

Dunaújváros, Nagy Imre utcában intézkedtek a járőrök 2013. április 17-én a hajnali órákban. A rendőrök két személyt fogtak el a helyszínen, akik egy társasház falát, illetve annak ajtaját megrongálták. A rongáló fiatalembereket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították az egyenruhások. A nyomozók Sz. Ramón Rolandot és H. Dávidot bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd szabadon bocsátották őket. 

Körözöttek

Mezőfalva, Pálinka soron intézkedet a helyi körzeti megbízott egy helyi lakossal 2013. április 16-án. Az intézkedés során az egyenruhások a 23 éves férfiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátotta ki ellene. A körözött személyt előállították a kapitányságra, ahol kihallgatták a nyomozók, majd szabadon bocsátották. 

Székesfehérvár, Budai úton egy férfit és egy nőt igazoltattak a járőrök 2013. április 16-án a reggeli órákban. A pár mind két tagjáról megállapították a rendőrök, hogy különböző okok miatt körözi őket a Székesfehérvári Járásbíróság. A körözötteket az egyenruhások a bíróságra előállították és a bírónak átadták őket. 

Bolti tolvajok

Dunaújváros, Velinszky utcában lévő áruházba hívtak rendőri segítséget a biztonsági őrök 2013. április 16-án. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy egy 56 éves helyi lakos alkoholt és ruhaneműt kísérelt meg eltulajdonítani az üzletből. A férfit a rendőrkapitányságra előállították az egyenruhások, ahol meghallgatták, majd szabadon bocsátották. 

Dunaújváros, Vasmű úton lévő szupermarketben intézkedtek az egyenruhások 2013. április 16-án a déli órákban. Az intézkedés során egy bicskei lakost fogtak el, aki illatszereket kísérelt meg az üzletből eltulajdonítani 6 820 forint értékben. Mivel a 19 éves férfinek ez a sokadik lopása volt, a nyomozók szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki K. Rolandot. A gyanúsított kihallgatást követően a férfit szabadon bocsátották.   

A belvárosban lövöldözött

Székesfehérvár, Kelemen Béla utcából érkezett bejelentés lövöldözésről a rendőrségre 2013. április 16-án. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 20 éves férfi gáz-riasztó fegyverből adott le egy lövést. A rendőrök a lövöldözőt a helyszínen elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A nyomozok E. Patrik Balázst felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!