Plagizálás

2 órája

Nem sok eredetiség akad Magyar Péter programjában

Még „komplex hazaváró programjába” se fektetett sok energiát a Tisza Párt.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Ha egy párt hét aktív politikusából ötnek van személyes tapasztalata a külföldön élés, a hazaköltözés vagy éppen a hazatérés elmaradása terén, akkor számukra egy külföldön élő magyarokat megcélzó program kidolgozása gyerekjáték lehetett volna – hívta fel a figyelmet a Hír TV a Mandiner cikkére.

Ugyanis  ha áttekintjük a Tisza Párt „komplex hazaváró programját”, majd összevetjük azt az Egyensúly Intézet Hogyan csábítsuk haza a külföldre vándorolt magyarokat? című, év eleji javaslatcsomagjával, egyértelműen kiderül: nem csupán forrásmegjelölés nélkül vették át az egész anyagot, de még ahhoz se vették a fáradtságot, hogy a pontok sorrendjén változtassanak

– mutat rá a lap.

Magyar Péterék mindössze annyit tettek, hogy a csomagjavaslatot vázlatosan kijegyzetelték, rábiggyesztették a Fidesz-kormány Hazaváró programjának címét, és ezzel elintézettnek tekintették az egészet – jegyzi meg a Mandiner.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában