Álszentség

2024.09.06. 06:35

Magyar Péter korábban előszeretettel kereste fel a Honvédkórház VIP-osztályát

Magának és családtagjainak is elintézte az általa exkluzívnak tartott szolgálatatásokat az intézményben – hívja fel a figyelmet cikkében a Magyar Nemzet.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője

Forrás: MW

Fotó: Polyák Attila

A lap információi szerint Magyar Péter már 2014-től kezdődően különböző ellátásokat járt ki magának, családtagjainak és egy közeli ismerősének a Honvédkórház úgynevezett speciális rendeltetésű centrumában. A kórházrész az elmúlt napokban éppen Magyar médiaszereplései nyomán vált a közbeszéd egyik témájává. Ferdítésekkel és ellentmondásokkal teli hecckampányának újabb állomásaként ugyanis a Tisza Párt vezetője VIP-osztálynak nevezte a centrumot, és demagóg módon arról értekezett: miközben a kormánytagok extra helyszínen gyógyulhatnak, az adófizetőknek csak rossz körülmények jutnak.

Csakhogy kiderült, Varga Judit házastársaként Magyar előszeretettel kereste fel a centrumot.

A Tisza Párt elnöke nemrég egy Facebook-kommentben azt állította, hogy a volt felesége miniszteri rangja miatt ő maga többször járt az osztályon, ahol emlékezete szerint kétszer kapott Covid-oltást és egyszer felírtak számára valamilyen gyógyszert. Más bejegyzésében megjegyezte azt is: néhányszor tesztelték a kórházban.

Az a néhány alkalom egészen pontosan nyolc volt. A Magyar Nemzet információi szerint ugyanis 

az egészségügyi ellátórendszert napjainkban élesen bíráló, lejárató politikus csak a világjárvány idején nyolc alkalommal fordult meg a speciális rendeltetésű centrumban, ahol Covid-teszteket végeztetett magán.

Magyar ezeken az eseteken kívül kilencszer vette igénybe a részleg szolgáltatásait, ezek közül egyszer, 2021-ben huzamosabb ideig, mintegy 10 napig tartózkodott a kórházban.

A pártelnök azonban nemcsak magának, hanem családtagjainak is elintézte az általa exkluzívnak tartott szolgálatatásokat, rokonai pedig éltek is a lehetőségekkel. 

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában